Diensten

icon-zakelijke-teksten

Zakelijke
teksten

Een zakelijke tekst laten schrijven? Bij het schrijven van rapporten, onderzoeken, offertes of andere zakelijke teksten wordt logischerwijs veel aandacht besteed aan de inhoud. Toch is ook de manier waarop deze teksten geschreven zijn minstens zo belangrijk voor de overtuigingskracht. Taalfouten en onjuiste zinnen komen onprofessioneel over. Kromme zinnen, onlogische opbouw en omslachtig taalgebruik leiden tot verwarring en onduidelijkheid. It’s Content zet jouw zakelijke inhoud om in helder geformuleerde, overtuigende en foutloze teksten.

icon-websiteteksten

Website-
teksten

Teksten voor jouw website laten schrijven? Natuurlijk moet een website er mooi uitzien, maar uiteindelijk is het vooral het verhaal dat mensen overtuigt om actie te ondernemen. Goed geschreven websiteteksten zorgen dat bezoekers jouw boodschap tot in de puntjes begrijpen. Dit leidt tot meer overtuigingskracht van jouw site. Bovendien draagt het gebruik van de juiste woorden en woordcombinaties ook bij aan de vindbaarheid van jouw site. Laat It’s Content je helpen bij het schrijven van websiteteksten en wees verzekerd van professionele, activerende en zoekmachinevriendelijke teksten die volledig zijn afgestemd op jouw doelgroep.

icon-eindredactie

Eind-
redactie

Een tekst laten redigeren? Hoe goed je ook met taal bent, het is altijd verstandig om een geschreven tekst door iemand anders te laten controleren. Niet voor niets is dit een tip die je al vanaf de basisschool meekrijgt. Als je intensief met een tekst bezig bent geweest, kun je door tekstblindheid altijd over een taalfout, stopwoordje of onjuiste zinsconstructie heen lezen. Laat It’s Content je geschreven teksten controleren en waar nodig corrigeren op taalfouten, leesbaarheid en overtuigingskracht. Zo weet je zeker dat jouw tekst leesbaar, overtuigend en foutloos is.